+34627063036

contact@eapia.eu

Nosaltres

Què fem

Formació especialitzada en les àrees del Dret que comprenen la protecció d'intangibles. Consultora en Dret de les Tecnologies de la Informació; Assessorament en matèria de drets d'autor i connexos, dret de Marques i patents, drets d'imatge, publicitat, transferència de coneixement, noves tecnologies i matèries relacionades.

També tenim experiència en la protecció jurídica de la reputació i la imatge a la xarxa.

Qui som

Martina Fuster

Advocada de l'ICAB (Nº Col·legiada 37.228)

La seva trajectòria en el món del Dret ha estat sempre vinculada al sector cultural, creatiu i de l'entreteniment, assessorant legalment a productores audiovisuals, productors discogràfics, projectes creatius, centres culturals, associacions d'autors, galeries d'art, estudis de disseny.

A més de l'acompanyament en els aspectes jurídics que configuren les empreses digitals o relacionades amb BIG DATA en les seves fases de constitució.

En el 2011 guanya el premi jurídic Duran i Bas lliurat per l'ICAB, per l'estudi d'investigació sobre les caracterítiques de la regulació del Dret d'autor a Internet. Motiu pel qual escriu l'article acadèmic sobre el funcionament de "Les llicencies de cessió de drets a la xarxa".

Màster de la UOC en Societat de la informació i del coneixement.

En constant formació, amb l'objetivo de millorar la comprensió i l'anàlisi de les transformacions socials fruit de la irrupció de les TIC.

Perquè

La constant transformació de les normes obliga als juristes a estar en un procés de formació permanent, per això ens denominem com Estudi. Identificar aquests canvis no és el nostre únic objectiu. Si volem tutelar els aspectes jurídics de qualsevol matèria hem de saber preveure cap a on derivaran les futures regulacions.

La nostra especialitat és l'assessorament i entenem que això significa la determinació d'aspectes legals que configuren els projectes dels nostres clients. Conèixer les eines que ens proporciona l'ordenament jurídic per la creació, garantir la continuïtat de l'artista i posa a la seva disposició el coneixement necessari per entendre la gestió de la seva obra.

Tradicionalment, la Propietat Intel·lectual i Industrial ha tractat de blindar la titularitat dels drets d'autor. Aquest concepte esta en plena evolució a causa de les constants innovacions i el desenvolupament de les noves tecnologies.

S'han configurat nous escenaris on poder relacionar-se, crear, informar-se i generar valor afegit. En aquest sentit el dret també ha establert instruments per poder compensar els interessos en joc.

EAPIA procura entendre i explicar als seus clients com actuar en aquest nou context legal.

També volem fer un pas endavant i oferir un servei d'acompanyament tècnic de tots aquells projectes que l'autor ens presenti. Fem un diagnòstic jurídic per materialitzar-los respectant, sempre, la llibertat dels nostres client, generant l'estratègia per desenvolupar les idees de base i de manera més coherent en aquest entorn en constant canvi.

Contacte


Eapia

+34627063036

contact@eapia.eu